2313018866

 

 

 

Σας καλωσορίζουμε στην entomecta, μια εταιρεία με ηγετική θέση στο χώρο του ελέγχου παρασίτων.

Καλώς ήρθατε στην entomecta, μια εδραιωμένη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, με πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στον τομέα ελέγχου παρασίτων. Πλέον νιώθουμε υπερήφανοι παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων, τόσο για κατοικίες όσο και για επιχειρήσεις, με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και με προσιτό κόστος, προσβλέποντας στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας.

Οι ιδρυτές μας, Λαπούκογλου Γιάννης & Μονοπόρτης Σαράντης, απόφοιτοι του τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχουν τεράστια εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει από τον γενικό έλεγχο των παρασίτων έως την απώθηση των πτηνών και την εξειδίκευση στις υπηρεσίες ολικής απολύμανσης.

Η ιστορία μας ξεκινάει το 2011, όταν οι Γιάννης & Σαράντης, όντας νέοι πτυχιούχοι τότε, αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη φιλία τους και σε επαγγελματικό επίπεδο ιδρύοντας την entomecta. Η συνταγή λοιπόν πέτυχε!

Σήμερα έχουμε αποκτήσει μία εξαιρετική φήμη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και είμαστε ευρέως γνωστοί με τα διακριτικά άσπρο-πράσινα οχήματά μας. Παρά τη σταθερή ανάπτυξή μας, διατηρούμε τις αρχές της ειλικρίνειας και του σεβασμού και τη δέσμευση για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, όπως ακριβώς έκαναν οι ιδρυτές μας όταν ξεκίνησαν το 2011.

Παράλληλα η συνεχόμενη εκπαίδευση διατηρεί το προσωπικό μας ενημερωμένο, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες και πρακτικές διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών και παρασίτων.

Οι σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρουμε σε επαγγελματικούς χώρους: