2313018866

Είστε ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων; Εάν έχετε κατοικίδιο οι τακτικές επισκέψεις σε κτηνίατρο, η διατροφή του κατοικίδιου ζώου με το καλύτερο φαγητό και η περιποίηση του είναι μερικά από τα πράγματα που μπορεί να κάνετε για να διατηρήσετε τα κατοικίδια ζώα σας ευχαριστημένα και υγιή.

Αλλά σκέφτεστε συχνά την προστασία των κατοικίδιων ζώων σας από τους ψύλλους; Υπάρχουν πολλά είδη διαφορετικών προϊόντων ελέγχου ψύλλων στην αγορά αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρο σας για να καταλήξετε ποια θεραπεία ψύλλων είναι η κατάλληλη για το κατοικίδιο ζώο σας.

Είναι οι ψύλλοι επιβλαβείς για τα κατοικίδια ζώα σας; Ναί! Οι ψύλλοι μπορούν να αυξήσουν το ξύσιμο και την ταλαιπωρία των ζώων και μπορεί ακόμη και να προκαλέσουν απώλεια τριχώματος στα κατοικίδια ζώα και να έχουν μεγάλες, ανοιχτές πληγές. Είναι οι ψύλλοι επιβλαβείς για την οικογένειά σας; ΝΑΙ!! Οι ψύλλοι μπορούν επίσης να τσιμπήσουν τα μέλη της οικογένειάς σας! Ο έλεγχος ψύλλων είναι σημαντικός για διάφορους λόγους: τα κατοικίδια ζώα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από ψύλλους για να είναι ευτυχισμένα και υγιή.

Στην entomecta λαμβάνουμε τακτικά τηλεφωνικές κλήσεις από ιδιοκτήτες σπιτιών που είναι απογοητευμένοι από τα προβλήματα ψύλλων που υπάρχουν είτε μέσα στα σπίτια τους είτε ακόμη και στις αυλές τους. Συνήθως, οι πελάτες θα μας πουν ότι έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα ελέγχου ψύλλων του εμπορίου και απλώς δεν φαίνεται να εξαλείφεται το πρόβλημα. Οι ψύλλοι είναι δύσκολο να εξοντωθούν πλήρως γιατί θα πρέπει να σκοτώσετε κάθε ψύλλο που υπάρχει μέσα στο σπίτι σας ή στην αυλή σας, καθώς και όλα τα αυγά που έχουν αφήσει οι ψύλλοι. Οι ενέργειες που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για τον έλεγχο των ψύλλων περιλαμβάνουν:

Όταν είστε πραγματικά απελπισμένοι από τον έλεγχο των ψύλλων, μπορεί να καταλήξετε να αγοράσετε εντομοκτόνα για ψεκασμούς κατά των ψύλλων. Τα προϊόντα αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα κατοικίδια ζώα σας και για τους ανθρώπους μέσα στο σπίτι σας εάν αναμιχθούν ή εφαρμοστούν λανθασμένα. Συνήθως δεν εξολοθρεύουν όλο τον πληθυσμό των ψύλλων, το οποίο σημαίνει χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

Εάν οι παραπάνω ενέργειες δεν αποδειχθούν αρκετές στη μάχη κατά των ψύλλων, η καλύτερη επιλογή για πλήρη έλεγχο είναι να επικοινωνήσετε με μία εταιρεία απεντομώσεων στη Θεσσαλονίκη. Στην entomecta, οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας γνωρίζουν ακριβώς πού να ψάξουν και ποιες εφαρμογές απεντόμωσης για ψύλλους πρέπει να παρέχουν για τον έλεγχο των ψύλλων (και των αυγών τους) μέσα στο σπίτι σας.

Η διαμονή σε ένα σπίτι που έχει προσβολή από ψύλλους μπορεί να είναι αγχωτική για το κατοικίδιο και για την οικογένειά σας. Μικρά κόκκινα τσιμπήματα στα χέρια και τα πόδια σας, καθώς και γάτες και σκύλοι που ξύνονται συνεχώς είναι τα δύο σημάδια που όταν τα παρατηρήσετε πρέπει να καλέσετε στους επαγγελματίες της entomecta. Ίσως δεν είναι αποτελεσματικό να αντιμετωπίζετε αυτά τα παράσιτα μόνοι σας. Καλέστε μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο των παρασίτων (απεντομώσεις, μυοκτονίες) στην Θεσσαλονίκη για να απαλλαγείτε από ψύλλους, τσιμπούρια, κουνούπια, κοριούς, μυρμήγκια, κατσαρίδες και άλλα ενοχλητικά έντομα ή τρωκτικά που μπορεί να σας ενοχλούν!