2313018866

Το καλοκαίρι έφτασε για τα καλά και είναι η ώρα για υπαίθριες συγκεντρώσεις. Τι σκοπεύετε να κάνετε στην αυλή σας ή στο μπαλκόνι σας αυτό το καλοκαίρι; Θα έχετε πάρτι με φίλους και πολύ φαγητό; Θα έχετε ήσυχες συναντήσεις με μερικούς φίλους; Όταν βγαίνετε στην αυλή σας ή στο μπαλκόνι σας το καλοκαίρι, υπάρχουν μερικά παράσιτα που μπορεί να δελεαστούν από όλους τους φίλους σας και όλα αυτά τα τρόφιμα. Παρακάτω αναφέρονται μερικοί από τους απρόσκλητους επισκέπτες.

Κουνούπια

Αυτά τα έντομα τρέφονται με εσάς και τους φίλους σας, ειδικά αν δεν κάνετε κάτι για το πληθυσμό τους στην αυλή σας. Το μυστικό είναι να διατηρείτε τα πράγματα γύρω σας στεγνά. Αναζητήστε οποιεσδήποτε εστίες που προκαλούν στάσιμα νερά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα εκατοστό νερού για την αναπαραγωγή των κουνουπιών. Και να θυμάστε ότι τα κουνούπια που σας δαγκώνουν στην αυλή σας, συνήθως προέρχονται από την αυλή σας.

Κατσαρίδες

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βρείτε μία κατσαρίδα να κάθεται στο φαγητό σας. Και ναι δεν είναι παράξενο να δυσανασχετήσετε όταν ένας φίλος σας πει ότι είναι απλά ένα έντομο. Οι κατσαρίδες είναι σε θέση να εξαπλώσουν περισσότερα από 33 είδη βακτηρίων. Εάν τρώτε στην αυλή σας, σκεφτείτε να βάλετε κάτι κολλώδες (ταινίες διπλής όψεως) στο κάτω μέρος των ποδιών του τραπεζιού ή στα πόδια της σχάρας. Αυτό μπορεί να αποτρέψει τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια να μπουν στο φαγητό σας.

Παράσιτα που τσιμπάνε

Σφήκες και μέλισσες ελκύονται από πρωτεΐνες και σάκχαρα. Διατηρήστε το φαγητό σε σφραγισμένα δοχεία μέχρι να είστε έτοιμοι να το καταναλώσετε και σκεφτείτε να πίνετε υγρά σε ποτήρι με ένα κάλυμμα από πάνω. Βάλτε τα σκουπίδια σε μια πλαστική σακούλα. Και να γνωρίζετε ότι το να φοράτε αρώματα με βάση τα λουλούδια, μπορεί να προσελκύει αυτά τα έντομα.

Ψύλλοι και τσιμπούρια

Η μείωση της υγρασίας στην αυλή σας και ο έλεγχος των άγριων και αδέσπωτων ζώων, μπορούν να μειώσουν αυτά τα παράσιτα στην αυλή σας. Εγκαταστήστε μία περίφραξη για να διαχειριστείτε τα άγρια και αδέσποτα ζώα και σφραγίστε τους τοίχους σας για να κρατήσετε τα ποντίκια και τους αρουραίους μακριά σας. Το πιο σημαντικό, κόψτε τα μέρη δέντρων που ακουμπάνε στους τοίχους για να αφήσετε τον ήλιο να στεγνώνει υγρές περιοχές γύρω από το σπίτι σας.

Εκδηλώσεις

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για συγκεντρώσεις το καλοκαίρι: γάμοι, δεξιώσεις, οικογενειακές συναντήσεις, πάρτι και πολλά άλλα. Εάν σχεδιάζετε μια σημαντική εκδήλωση και προτιμάτε να μην τη καταστρέψουν τα παράσιτα, οι υπηρεσίες της entomecta μπορούν να σας βοηθήσουν. Προσφέρουμε υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας στη Θεσσαλονίκη. Θα ξενοιάσετε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Κουνούπια, κατσαρίδες, σφήκες και άλλα ενοχλητικά παράσιτα θα εξολοθρευθούν.  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για δωρεάν έλεγχο.