2313018866

Κάθε σπίτι είναι μοναδικό

 

Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ειδικά για εσάς

Οι απεντομώσεις σπιτιών είναι η ειδικότητα μας!

Οι καταρτισμένοι επαγγελματίες μας θα κάνουν τα πάντα για εσάς. Σας παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία από απεντομώσεις σπιτιών με σκοπό να απαλλάξουν το χώρο σας από τα μυρμήγκια, κατσαρίδες, τρωκτικά ή άλλα επιβλαβή παράσιτα, όλα με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

Η πολύπλευρη εμπειρία των στελεχών μας σχετικά με τη βιολογία των εντόμων και των τρωκτικών καθώς ο λεπτομερής και πλήρης έλεγχος που γίνεται στο σπίτι σας, δίνουν τη λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι πολύ φιλικά προς το περιβάλλον ενώ σε περιπτώσεις χρήσης χημικών, μέλημά μας είναι να αντιμετωπίζουμε την οικογένεια σας όπως ακριβώς και τη δική μας.

Οι κατσαρίδες βρίσκονται παντού. Μπορούμε να τις συναντήσουμε σε όλα τα μέρη του σπιτιού κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά κυρίως έχουν δραστηριότητα το βράδυ και όταν δεν υπάρχει έντονος φωτισμός. Μάλιστα εάν παρατηρήσετε αρκετά έντομα την ημέρα τότε σημαίνει πως το πρόβλημα ίσως είναι αρκετά μεγάλο.

Περισσότερα >

Τα μυρμήγκια κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Μπορούν να εντοπιστούν σε πολλά σημεία εντός αλλά και εκτός του σπιτιού. Εάν παρατηρήσετε λίγα μυρμήγκια μέσα στο σπίτι σας ίσως θα πρέπει να ανησυχήσετε. Αυτά τα μυρμήγκια αναζητούν τρόφιμα για όλη τη φωλιά τους. Εάν οι συνθήκες και η επάρκεια φαγητού είναι όπως τα θέλουν, τότε ένας μεγάλος αριθμός μυρμηγκιών θα μπει στο σπίτι για να μεταφέρουν τρόφιμα στην φωλιά τους.

Περισσότερα >

Τα σπίτια που έχουν κατοικίδια ζώα είναι πιο σύνηθες να αντιμετωπίσουν προβλήματα με ψύλλους. Εάν παρατηρήσετε παράξενη συμπεριφορά του κατοικίδιου ή να έχει έντονο κνησμό, τότε θα πρέπει να ενεργήσετε αμέσως. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να βλέπετε και να νιώσετε μικρά τσιμπήματα στο σώμα χωρίς να ξέρετε από πού προέρχονται μιας και οι ψύλλοι είναι σχεδόν αόρατοι με γυμνό μάτι.

Περισσότερα >

Οι κοριοί εντοπίζονται συνήθως σε χώρους στο σπίτι που περνάμε αρκετή ώρα όπως είναι το σαλόνι και το κρεβάτι μας. Δεν είναι εύκολο να γίνουν αντιληπτοί γιατί κρύβονται καλά σε σχισμές, στις ραφές του σαλονιού και του στρώματος και σε άλλα δυσπρόσιτα σημεία. Παρόλα αυτά καταλαβαίνουμε την παρουσία τους από τα έντονα σημάδια που προκαλούν στο σώμα με το τσίμπημά τους.

Περισσότερα >

Οι αρουραίοι συναντώνται πλέον παντού σε ένα αστικό περιβάλλον. Τα πολλά απόβλητα και σκουπίδια που υπάρχουν στις πόλεις αποτελούν τροφή για τους αρουραίους και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς. Τα τρωκτικά κάνουν ζημιές στους χώρους που δραστηριοποιούνται ενώ αποτελούν και πηγή υγειονομικού κινδύνου.

Περισσότερα >

Τα ποντίκια βρίσκονται σχεδόν παντού και πολλά σπίτια έχουν αυτά τα ανεπιθύμητα “κατοικίδια”. Τα πολλά απόβλητα και σκουπίδια που υπάρχουν στις πόλεις αποτελούν τροφή για τα ποντίκια και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς. Τα ποντίκια κάνουν ζημιές στους χώρους που δραστηριοποιούνται ενώ αποτελούν και πηγή υγειονομικού κινδύνου.

Περισσότερα >

Τα ψαράκια εάν και μας τρομάζουν με την παρουσία τους δεν θα πρέπει να μας ανησυχούν ιδιαίτερα αφού δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία μας. Δεν είναι φορείς βλαβερών μικροοργανισμών αλλά σίγουρα μπορεί να μας ανησυχήσουν εάν εντοπιστούν μέσα στο σπίτι.

Περισσότερα >

Δεν υπάρχει σπίτι που δεν έχει ακάρεα. Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί και ανήκουν στην οικογένεια των αραχνοειδών. Βρίσκονται συνήθως στα ίδια μέρη με τους κοριούς. Οι καναπέδες, τα χαλιά και τα στρώματα είναι τα αντικείμενα με τα περισσότερα ακάρεα. Γενικότερα δεν είναι βλαβερά για την υγεία μας αλλά τα περιττώματά τους μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες όταν το σώμα έρχεται σε επαφή συχνά με επιφάνειες που φιλοξενούν ακάρεα. Επίσης τα ακάρεα αποδείχτηκε πως επιδεινώνουν την κατάσταση των ατόμων που υποφέρουν από άσθμα.

Περισσότερα >

Όταν ένα σπίτι περιτριγυρίζεται από σφήκες σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Κάπου εκεί κοντά υπάρχει μια μικρή ή μεγάλη σφηκοφωλιά με σφήκες που μπορεί να γίνουν πολύ επιθετικές όταν αισθανθούν κάποιο κίνδυνο.

Περισσότερα >

Οι μύγες είναι σίγουρα από τα έντομα που δεν θα θέλατε να έχετε στο σπίτι σας. Επίσης μπορεί να μεταφέρουν παθογόνους μικροοργανισμούς που είναι επικίνδυνοι για την υγεία σας. Συνήθως όταν εισβάλλουν σε ένα σπίτι ο πληθυσμός τους αυξάνεται με πολύ ταχείς ρυθμούς.

Περισσότερα >

Το σαράκι μπορεί να κάνει την εμφάνισή του σε οποιοδήποτε σπίτι έχει ξύλινες επιφάνειες ή έπιπλα. Μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε τις εστίες από σαράκι γιατί θα διακρίνουμε τρύπες στο ξύλο ή σκόνη από το ξύλο που προέρχεται από τη δραστηριότητα των εντόμων.

Περισσότερα >

Οι αράχνες είναι έντομα που δεν προτιμούν πολυσύχναστα και πολύβουα μέρη. Συνήθως εντοπίζονται σε σκοτεινές και ήσυχες περιοχές του σπιτιού. Παρόλα αυτά σε πολλές περιπτώσεις κάνουν την εμφάνισή τους σε μέρη του σπιτιού με έντονη δραστηριότητα των ανθρώπων και ειδικά σε ψηλές και γωνιακές περιοχές.

Περισσότερα >

Ο σκόροι διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες ανάλογα με το είδος της διατροφής τους. Έτσι λοιπόν υπάρχουν οι σκόροι τροφίμων που αναπτύσσονται και τρέφονται από κάποια πηγή τροφίμου και οι σκόροι ρούχων που προσβάλουν και τρέφονται από υφάσματα. Και στις περιπτώσεις η ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν στην περιουσία σας μπορεί να είναι μεγάλη.

Περισσότερα >

Τα παρουσία πτηνών μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικό εφιάλτη για ένα σπίτι. Ειδικά σε αστικό περιβάλλον το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δραστηριότητες των περιστεριών σε μέρη που δεν επιθυμούμε να επισκέπτονται. Επίσης τα περιστέρια προκαλούν άσχημες συνθήκες με τις ακαθαρσίες τους ενώ είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών και ξενιστές άλλων εντόμων όπως είναι οι ψείρες και οι ψύλλοι.
Η εταιρεία μας έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να προτείνει την καλύτερη λύση για την περίπτωσή σας.

Περισσότερα >

Η παρατήρηση ενός φιδιού περιμετρικά του σπιτιού σας σίγουρα θα σας προκαλέσει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η εταιρεία μας κάνοντας χρήση των καλύτερων προϊόντων της αγοράς μπορεί να θωρακίσει την ιδιοκτησία σας.

Περισσότερα >

Σε πολλές περιπτώσεις εφαρμογών ελέγχου παρασίτων δεν αρκεί να εξοντώσουμε τα παράσιτα για να νοιώσουμε ασφαλείς. Τα περιττώματα που αφήνουν πίσω τους ή ακόμη τα νεκρά τρωκτικά ή έντομα μπορεί να προκαλέσουν κίνδυνο στην υγεία μας. Η εταιρεία μας διαθέτει τις γνώσεις και τις εμπειρίες τέτοιων περιπτώσεων και μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης.

Περισσότερα >

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες που σκοπό έχουν την ολοκληρωμένη καταπολέμηση παρασίτων. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε υπηρεσίες που σκοπό έχουν να αποκλείσουν την είσοδο παρασίτων σε ένα χώρο.

Περισσότερα >

Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε περιλαμβάνουν:

Χρήση τροφοελκυστικού gel για την καταπολέμηση της κατσαρίδας
Μυοκτονίες και τον αποκλεισμό των τρωκτικών
Ψεκασμούς σε εξωτερικούς χώρους για ιπτάμενα και έρποντα έντομα
Χρήση δολώματος για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών
Εξάλειψη των κοριών όταν διαπιστωθεί η παρουσία τους κυρίως στα στρώματα των κρεβατιών
Καθαρισμός – Απολύμανση χώρων από περιττώματα παρασίτων
Σφράγιση ανοιγμάτων και τρυπών
Θερμική Απεντόμωση περισσότερα >
Χρήση του Συστήματος eMitter περισσότερα >

Συμβουλές πρόληψης για το σπίτι

 • Να έχετε σκουπιδοτενεκέ με καπάκι το οποίο να είναι πάντα κλειστό
 • Να αφαιρείτε συχνά τα σκουπίδια από το σπίτι σας
 • Μην αφήνετε για ώρα εκτεθειμένα ανοιχτά τρόφιμα ή ποτά
 • Κρατήστε πάντα τον πάγκο της κουζίνας καθαρό από υπολείμματα τροφίμων
 • Μην αφήνετε τη τροφή του κατοικίδιου για πολύ ώρα στο πάτωμα
 
 • Μειώστε την ακαταστασία
 • Κρατήστε παράθυρα και πόρτες καλά μονωμένα
 • Βεβαιωθείτε ότι η σοφίτα έχει επαρκή εξαερισμό
 • Διασφάλιση της ορθής αποστράγγισης των νερών
 • Περικοπή θάμνων ή κλαδιών δέντρων πλησίον της βεράντας
 • Κρατήστε τις υδρορροές καθαρές
 • Σφραγίστε ρωγμές στους τοίχους
 • Μειώστε την ακαταστασία
 • Προσπαθήστε να εξαλειφθεί κάθε στάσιμο νερό
 
 • Τοποθετήστε κατάλληλα stop στις πόρτες γκαράζ ή τυχόν σε άλλες τρύπες
 • Χρησιμοποιήστε ράφια για να οργανώσετε τα πράγματά σας
   
 • Μην αφήνετε απορρίμματα στο Γκαράζ