2313018866

Κανείς δεν λατρεύει την ύπαρξη των κατσαρίδων. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τίποτα για αυτές, οι κατσαρίδες έχουν κάτι που κάνει τους ανθρώπους να μην θέλουν να τις έχουν γύρω τους. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι να νιώθουμε έτσι και θα τους αναφέρουμε παρακάτω. Θα αναλύσουμε επίσης γιατί είναι καλύτερο να αφήσετε την απεντόμωση για κατσαρίδες στους επαγγελματίες ώστε να διατηρήσετε το σπίτι σας μια περιοχή χωρίς την παρουσία τους.

Τα προβλήματα που φέρνουν οι κατσαρίδες

Αν οι κατσαρίδες ήταν απλώς ενοχλητικές, δεν θα ήταν τόσο μεγάλη απειλή. Πιθανότατα ακόμα δεν θα τις θέλατε στο σπίτι σας. Δυστυχώς, δεν είναι μόνο ενοχλητικά παράσιτα αλλά προκαλούν και μια σειρά από σοβαρά προβλήματα για τους ανθρώπους των οποίων τα σπίτια μολύνουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις κατσαρίδες είναι ότι ξοδεύουν μεγάλο χρονικό διάστημα σε βρώμικους χώρους. Περνούν μεγάλο διάστημα σε κάδους απορριμμάτων, σε καθίσματα τουαλέτας και σε αποχετεύσεις νεροχύτη όπως και σε άλλα παρόμοια σημεία. Σε αυτά τα μέρη παίρνουν μια σειρά από διάφορα παθογόνα που εξαπλώνονται γύρω από όλες τις επιφάνειες που περπατούν συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών παρασκευής τροφίμων. Αυτά τα παθογόνα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες, όπως Salmonella, E.coli κ.α. Επίσης, τα υπολείμματα δέρματος και τα περιττώματα των κατσαρίδων είναι γνωστό ότι προκαλούν κρίσεις άσθματος στους ανθρώπους.

Οι δυσκολίες των μεθόδων ¨φτιάξε μόνος σου¨ απεντόμωση κατσαρίδων

Δυστυχώς, οι κατσαρίδες μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να εξαλειφθούν μόλις φτάσουν στο σπίτι σας. Παρόλο που ίσως θα είστε σε θέση να εξαλείψετε μερικές από αυτές, κρύβονται πάρα πολύ καλά και είναι απίθανο ότι θα τις εξαλείψετε όλες.

Οι κατσαρίδες έχουν επίσης μερικές τεχνικές επιβίωσης που καθιστούν δύσκολη την υπόθεση εξολόθρευσης τους. Μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους για πάνω από μισή ώρα, έτσι ρίχνοντας τις για παράδειγμα στην τουαλέτα, θα είναι πιθανώς αναποτελεσματικό αν δεν μείνετε εκεί για να σιγουρευτείτε ότι δεν θα τα καταφέρουν. Μπορούν επίσης να επιβιώσουν για αρκετές ημέρες χωρίς κεφάλι!

Γιατί τις απεντομώσεις για κατσαρίδες είναι καλύτερο να τις αφήσετε στους επαγγελματίες

Αν ανακαλύψετε κατσαρίδες στο σπίτι σας, θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα αποφύγετε την απογοήτευση καλώντας τους επαγγελματίες της entomecta. Μπορούμε να εξαλείψουμε το πρόβλημα των κατσαρίδων στο σύνολό του. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας  που θα προστατεύσουν το σπίτι σας από κατσαρίδες, και πολλά άλλα παράσιτα, όπως μυρμήγκια, κοριοί, ψύλλοι, ποντίκια, όλο το χρόνο.

Μην αφήνετε τις κατσαρίδες να προκαλέσουν πρόβλημα στο σπίτι και την οικογένεια σας. Καλέστε μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές απεντόμωσης κατσαρίδων.