2313018866

Η παρουσία κοριών σε ένα σπίτι μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε. Έχοντας μια εσφαλμένη αντίληψη οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού πιστεύουν ότι είναι ασφαλείς από τις επιθέσεις παρασίτων όταν ο καιρός είναι κρύος, αλλά οι κοριοί μπορεί να είναι ένα πρόβλημα και το χειμώνα και ανά πάσα στιγμή μέσα στο χρόνο. Επειδή οι κοριοί αναπτύσσονται σε εσωτερικούς χώρους σε ελεγχόμενο περιβάλλον σε ότι αφορά τη θερμοκρασία, εισέρχονται στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και μπορεί να ευδοκιμήσουν όταν βρουν έναν ξενιστή να τραφούν. Αν και είναι τρομακτικό όσο ακούγεται, είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι είναι ο τέλειος οικοδεσπότης για αυτά τα έντομα που είναι πεινασμένα για αίμα.
Οι επαγγελματίες στη διαχείριση παρασίτων έχουν διαφορετικές θεωρίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που οι κοριοί αναπτύσσονται καλύτερα. Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι οι κοριοί πολλαπλασιάζονται ταχύτερα σε ζεστό καλοκαιρινό καιρό. Ωστόσο, άλλοι δηλώνουν ότι ο κύριος λόγος που οι κοριοί εμφανίζονται περισσότερο το καλοκαίρι από ότι το χειμώνα είναι γιατί περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πώς οι κοριοί εισέρχονται στο σπίτι σας;

Οι κοριοί εισέρχονται σε ένα νέο περιβάλλον με τα ρούχα, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, σακίδια ή άλλα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Δεδομένου ότι οι χειμερινές διακοπές όπως τα Χριστούγεννα και το νέο έτος είναι από τις πιο δημοφιλείς ημέρες για ταξίδια του έτους, οι κοριοί μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα αυτή τη περίοδο.

Ποια είναι τα σημάδια της προσβολής από κοριούς στο κρεβάτι;

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποψιάζονται ότι έχουν κοριούς στο κρεβάτι και το σπίτι όταν παρατηρούν τα τσιμπήματα. Εάν έχετε μια προσβολή από κοριούς, θα ξυπνάτε με μικρά σημάδια από τσιμπήματα στο δέρμα σας.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν φακό για να ελέγξετε για παρουσία κοριών στο κρεβάτι σας, στο στρώμα, τις κουβέρτες, πίσω από τα καλύμματα των πριζών και τα έπιπλα. Οι κοριοί είναι συνήθως ορατοί με γυμνό μάτι. Είναι μικροσκοπικοί, αλλά έχουν ένα ξεχωριστό χρώμα σκουριάς. Αυτά τα μικρά παράσιτα αφήνουν επίσης τα κολλώδη, μαύρα απορρίμματά τους στο κρεβάτι ή όπου αλλού δραστηριοποιούνται.
Ακόμα κι αν υποψιάζεστε ότι έχετε κοριούς, πιθανών δεν θα είστε 100% σίγουροι μέχρι να δεχτείτε τις υπηρεσίες ενός εκπαιδευμένου επαγγελματία.
Στην entomecta έχουμε το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και άριστο εξοπλισμό ώστε να ανιχνεύσουμε με επιτυχία την παρουσία των κοριών.

Πώς οι κοριοί μπορούν να εξαπλωθούν το χειμώνα;

Οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Μόλις οι κοριοί εισάγονται σε ένα νέο σπίτι, έχουν πολλές ευκαιρίες να εξαπλωθούν, ειδικά αν δεν εντοπίσετε την προσβολή από νωρίς. Εάν οι κοριοί βρίσκονται σε ρούχα ή σε σεντόνια και τα πετάξετε τριγύρω, οι κοριοί μπορούν να μεταφερθούν ή να εξαπλωθούν σε άλλες περιοχές του σπιτιού σας χωρίς να το γνωρίζετε.
Ο ποιο προφανής λόγος που οι κοριοί μπορούν να εξαπλωθούν το χειμώνα είναι τα αυξημένα ταξίδια. Με το να μένετε σε ξενοδοχεία, διατρέχετε τον κίνδυνο να μεταφέρετε τους κοριούς στο σπίτι. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, μην ανοίγετε τις τσάντες σας αμέσως. Πρώτα κάνετε μια λεπτομερή επιθεώρηση του δωματίου στο οποίο μένετε.
Ελέγξτε το στρώμα, ειδικά κατά μήκος των ραφών και ανάμεσα στο κεφαλάρι και το πάτωμα, για σημάδια αυγών, περιττωμάτων ή για τους ίδιους τους κοριούς.
Επιθεωρήστε τους τοίχους πίσω από τα κάδρα.
Ελέγξτε κατά μήκος των ραφών και των πτυχών των επικαλυμμένων επίπλων.
Αν νομίζετε ότι το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας είναι μολυσμένο με κοριούς, προτείνουμε μια αλλαγή δωματίου αμέσως. Επειδή οι κοριοί μπορούν να ταξιδεύουν μέσω διπλανών δωματίων, ζητήστε ένα δωμάτιο μακριά από το πιθανώς προσβεβλημένο δωμάτιο.
Η καλύτερη λύση για την απεντόμωση κοριών στη Θεσσαλονίκη για το χειμώνα ή το καλοκαίρι
Αν βρείτε σημάδια κοριών κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καλέστε την entomecta για φιλικές προς το περιβάλλον εφαρμογές στην απεντόμωση κοριών. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με την entomecta αμέσως μόλις υποψιαστείτε την παρουσία κοριών στο χώρο σας ώστε να αποτραπεί η αυξημένη δραστηριότητα. Όσο περισσότερο περιμένετε για να αντιμετωπίσετε επαγγελματικά την παρουσία κοριών, τόσο χειρότερο θα γίνει και τόσο πιο δύσκολος θα είναι και ο έλεγχος. Για να έχετε μια δωρεάν επιθεώρηση πριν την απεντόμωση για κοριούς στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας στη Θεσσαλονίκη, καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα μας. Θα αντιμετωπίσουμε με επαγγελματισμό το πρόβλημά σας και θα σας απαλλάξουμε από τους κοριούς.