2313018866

Γνωρίζουμε ότι μερικοί άνθρωποι έχουν στο μυαλό τους απόψεις για τον έλεγχο των παρασίτων που μάλλον δεν είναι αληθείς. Παρακάτω θα βρείτε 5 μύθους που αφορούν τον έλεγχο παρασίτων και τους λόγους που είναι αναληθείς.

 

1 – Οι φάκες για τρωκτικά πρέπει να δολώνονται  με τυρί.

Σύμφωνα με τα αγαπημένα μας κινούμενα σχέδια, τα τρωκτικά αγαπούν το τυρί. Αποδεικνύεται ότι τα τρωκτικά είναι αρκετά αδιάφορα στο τυρί. Τι χρησιμοποιούμε λοιπόν; Τα τρωκτικά αγαπούν με βεβαιότητα το φυστικοβούτυρο! Συνιστάται η χρήση σε μικρές ποσότητες για καλύτερα αποτελέσματα.

 

2 – Τα τρωκτικά που τρέφονται με ποντικοφάρμακα, μετά από λίγο διψούν και βγαίνουν έξω από το χώρο που βρίσκονται.

Τα ποντικοφάρμακα δεν κάνουν τα τρωκτικά να διψούν. Τα τρωκτικά χρειάζονται ούτως άλλος νερό καθημερινά για να επιβιώσουν αλλά παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος του νερού τους από την τροφή που τρώνε.

 

3 – Οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν με κομμένο το κεφάλι τους.

Τεχνικά οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν χωρίς το κεφάλι τους, αλλά όχι για πολύ καιρό. Οι κατσαρίδες δεν βασίζονται στην κυκλοφορία του αίματος και αναπνέουν μέσα από τρύπες που απλώνονται στο σώμα τους. Επιπλέον, έχουν «μίνι εγκεφάλους» σε όλο το σώμα τους που τους βοηθούν να επιβιώνουν. Οι κατσαρίδες παίρνουν φαγητό και νερό με τα κεφάλια τους, οπότε χωρίς κεφάλι θα λιμοκτονούσαν μέχρι θανάτου.

 

4 – Εάν διατηρείτε πεντακάθαρο το χώρο σας, δε θα έχετε παράσιτα.

Τα παράσιτα δεν εμφανίζονται μόνο σε βρώμικα μέρη. Όσο υπάρχει τροφή και η δραστηριότητα του ανθρώπου σε ένα μέρος αυτά θα εμφανίζονται. Εξάλλου παράσιτα μπορεί να εμφανιστούν μέχρι και σε 5άστερα ξενοδοχεία που οι συνθήκες καθαριότητας είναι οι καλύτερες.

 

5 – Δεν βλέπω τα παράσιτα, επομένως δεν χρειάζομαι απεντόμωση ή μυοκτονία.

Υπάρχουν ορισμένα παράσιτα που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά χωρίς να φαίνονται! Η σωστή επιθεώρηση του χώρου σας είναι απαραίτητη για ένα προληπτικό σχέδιο ελέγχου επιβλαβών οργανισμών που θα διασφαλίσει ότι ο χώρος είναι ελεύθερος από παράσιτα. Για να αποφύγετε μια απρόβλεπτη και εκτός ελέγχου προσβολή, φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για απεντομώσεις Θεσσαλονίκη, απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη ή μυοκτονίες Θεσσαλονίκη.

Εδώ στην entomecta φροντίζουμε να μην υπολογίζουμε στους παραπάνω μύθους. Με γνώση και σωστή τακτική, σας δίνουμε ακριβώς τη λύση που χρειάζεστε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ